Geschiedenis

SoccerRocker is ontstaan door een groepje vrienden uit zo'n typisch amateurvoetbalteam. Misschien wel het slechtste amateurvoetbalteam van Amsterdam ooit: DVVA 8. SoccerRocker wordt georganiseerd in de kelder van het Amsterdamse amateurvoetbal midden in Amsterdam Oost

Est. 2011

SoccerRocker is in 2011 organisch ontstaan toen enkele bevriende bandjes optraden na afloop van het jaarlijkse toernooi van voetbalvereniging DVVA. En gevoetbald wordt er natuurlijk nog steeds, maar als de ballen zijn opgeruimd begint de uitgebreide muzikale derde helft. SoccerRocker biedt de bezoekers een fijne selectie van opkomende bands in combinatie met een uitermate succesvol voetbaltoernooi. 2022 wordt het jaar van de laatste SoccerRocker ooit. Samen met jullie willen we het licht uitdoen op zaterdag 18 juni.

Live op SoccerRocker door de jaren heen

In het verleden speelden onder andere Beans & Fatback, traumahelikopter, Claw Boys Claw, DeLikt, Jagd, Birth of Joy, Thijs Boontjes, Roxeanne Hazes, Merol, Ploegendienst, Pip Blom, Hallo Venray, Canshaker Pi, Afterpartees, Tusky, Fata Boom, zZz en The Miseries op SoccerRocker.

Artwork

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
Site by Alsjeblaft!